V.39

                       Yalla Yalla Meze Kök och Bar

                   Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 11-15                                                                                  Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe(10:-) . Take away 85:-

 

Måndag

1.Libanesisk köttgryta, nötkött med grönsaker, varm yoghurtsås, libanesiska kryddor och ris.

2.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räksås, dill, citron och pommes duchesse.

3.Pasta Trikala,pasta med ryggbiff, champinjoner, färsk vitlök, paprika, tomatsås och grädde.

4.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.

 

Tisdag

1.Kolgrillad entrecote, serveras på bädd av wokade grönsaker med kantarellsås och klyft potatis.

2. Stekt panerad fiskfilé, fiskfilé serveras med wokade grönsaker, remouladsås, dill, citron och kokt potatis.

3. Pasta Forli, pasta med fläskfilé, bacon, paprika, morötter, vitlök och gräddsås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.

 

Onsdag

1.Filé Mignon A La Oscar, stekt fläskytterfilé serveras på bädd av wokade grönsaker med bearnaisesås, skysås och råstekt potatis.

2.Smör stekt panerad fiskfilé, serveras med wokade grönsaker, chili bearnaisesås , dill, citron och potatismos.

3.Peppar Pasta, pasta med oxfilé, champinjoner, paprika och grönpepparsås.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.

 

Torsdag

1.Grillmix special, kalvytterfilé, kycklingfilé, oxfärsbiffar på spett, serveras på bädd av wokade grönsaker med tomatsås, tzatziki och ris eller potatis.

2.Stekt panerad fiskfilé, serveras med stekta grönsaker, kräftstjärtssås, citron och kokt potatis.

3.Pasta Saturo, pasta med ryggbiff, kantarell, rödvin, vitlök, basilika, grädde och tomatsås.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.

 

Fredag

1.Stekt ryggbiff, serveras med wokade grönsaker, grönpepparsås, bearnaisesås och råstekt vitlöks potatis.

2. Stekt Laxfile, serveras med kall aiolisås, wokade grönsaker citron, dill och kokt potatis.

3.Pasta Elmina, pasta med kycklingfilé,vitlök, timjan, kantarell, vitvin, rosmarin, parmazone ost och grädde.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.