lunchmeny

Yalla Yalla Meze Kök och Bar

Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 12-15                                                                    Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe och kaka.

Take away 85:-

 

 MÅNDAG

1.Souvlaki , grillad marinerad fläskfilé på spätt serveras med grillade grönsaker, rödvinsås, tzatziki, friterade feta ost och råstekt vitlökspotatis.

 2.Grillad färsk laxfile,serveras med varma grönsaker aoilisås och kokt potatis.

3.Peppar pasta, pasta med kycklingfilé, champinjoner, paprika och pepparsås.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras medtzatziki .

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

6.Grekisk Melitzana papoutsaki, fylld paprika med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

TISDAG

 1.File mignon black and white, stekt fläskytterfile och ryggbiff serveras på bädd av wokade grönsaker med bearnaisesås, rödvinsås och råstekt potatis.

2.Smörstekt torskfilé serveras med skagenröra, dill, citron och hemlagad potatismo.

3.Fläskfilé pasta, pasta med fläskfiléserveras med grönsaker och gräddsås.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

6.Grekisk Melitzana papoutsaki, fylld paprika med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

ONSDAG

1.Grekiska Bacon biffar, bacon lindade fetaost fyllda köttfärsbiffar serveras med rostade grönsaker, champinjonsås och klyft potatis.

 2. Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor, kräftstjärtar, vitvinssås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

 3.Pasta gorgonzola, pasta med oxfilé, champinjoner och gorgonzola sås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter .

6. Grekisk Melitzana papoutsaki, fylld paprika med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

TORSDAG

1.Kolgrillad entrecote, serverasmed wokade grönsaker, pepparsås och råstekt vitlöks potatis.

2.Pestogratinerad Laxfilé på planka, serveras med räckor, vitvinssås och pommes duchesse.

3.Pasta Afrikana,pasta med fläskfilé, ananas, banan, jordnötter och currysås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki ..

 5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

 6.Grekisk Melitzana papoutsaki, fylld paprika med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

FREDAG

1.Grillmix, grillad lamm på spett, shish kebab, kycklingfilé serveras på bädd av wokade grönsaker med tomatsås, grillad halloumi och ris

2. Pasta orientale, pasta med kycklingfilé, olivolja, soltorkade tomater, basilika, vitlök, paprika, mozzarella ost och grädde.

3.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor, kräftstjärtar, vitvinssås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5 Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter..

6.Grekisk Melitzana papoutsaki, fylld paprika med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.