V.46

Yalla Yalla Meze Kök och Bar

Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 11-15                                                                    Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe (10:-).

Take away 85:-

 

 MÅNDAG

1.Grillade Feta ost fyllda turkiska köttfärsbiffar, serveras på bädd av wokade grönsaker med varm yoghurtsås, tzatziki och ris.

 2.Stekt panerad fiskfilé, fiskfilé serveras med wokade grönsaker, remouladsås, dill, citron och kokt potatis.

3.Krämig fläskfilé pasta med medelhavssmaken, pasta med fläskfilé, vitlök, lök, vitvin, rödpaprika, soltorkade tomater, champinjon, basilika och grädde.

 4.Turkisk Dolmatiki, köttfärs fylld paprika med grönsaker, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

5.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras medtzatziki.

6.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

 

TISDAG

 1.Kolgrillad entrecote, serveras på bädd av wokade grönsaker, vitlökssmör, portvinssås och örtbakade potatis eller klyft potatis.

  2.Orientalisk fiskgryta, fiskfilé serveras wokade grönsaker, räckor, currysås, dill, citron och ris.

 3.Pasta Olymbos, pasta med ryggbiff, rödvin, vitlök, oregano, grädde och tomatsås.

 4.Turkisk Dolmatiki, köttfärs fylld paprika med grönsaker, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

5.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

6.Vegetarisk Meze tallrikserveras med olika smårätter.

 

ONSDAG

1.Husets pepparstekt, stekt ryggbiff serveras med wokade grönsaker, grönpepparsås och råstekt vitlöks potatis eller pommes chateau.

 2. Stekt Laxfilé, serveras med aiolisås, dill, citron och kokt potatis.

 3.Pasta Athena, pasta med oxfilé, cocktailtomater, mozzarella ost, crème fraiche och färsk basilika.

4. Turkisk Dolmatiki, köttfärs fylld paprika med grönsaker, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

5.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

6. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

 

 

TORSDAG

1.Libanesisk mixgrill, lammkotlett, oxfärsbiffar, kycklingfilé på spett serveras på bädd wokade grönsaker med tomatsås, grillad haloumi ost, vitlöks yoghurt och råstekt potatis eller ris.

2.Husets fiskgratäng, fiskfiléserveras på planka med räckor, vitvinssås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

3.Pasta Indiana, pasta med fläskfilé, ananas, banan, jordnötter och currysås.

4.Turkisk Dolmatiki, köttfärs fylld paprika med grönsaker, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 5. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 6.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

 

FREDAG

1.Plankstek, stekt fläskytterfilé på bädd av rykande het planka serveras med stekta grönsaker med pepparsås, bearnaisesås och pommes duchesse.

2. Husets fiskgryta, Laxfilé serveras med wokade grönsaker, hummersås, dill, citron och ris.

3.Peppar pasta, pasta med ryggbiff, paprika, champinjoner och grönpepparsås.

 4.Turkisk Dolmatiki, köttfärs fylld paprika med grönsaker, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

5.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

6. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.