V.21

Yalla Yalla Meze Kök och Bar

Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 11-15                                                                    Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe (10:-).

Take away 85:-

 

 MÅNDAG 

1.Grillade grekiska köttfärsbiffar, fyllda med fetaost serveras med grillade grönsaker, tomatsås, tzatziki och råstekt potatis

2.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor vitvinsås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

3.Parmazone pasta, pasta med fläskfile, bacon, lök, vitlök och parmazone ost sås.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6.Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren,ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.

 

TISDAG

1.Marinerad grillad fläskkarré, serveras med kantarellsås, grillade grönsaker och skivad potatis.

 2.Kolgrillad laxfile, serveras med varma grönsaker, aiolisås, dill, citron och kokt färsk potatis.

 3.Pasta pesto, pasta med oxkött, paprika, champinjon, vitvin och pestosås.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6.Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren,ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.

 

ONSDAG

1.Libanesisk mixgrill, entrecote, oxfärsbiffar, kycklingfilé på spett serveras på bädd av wokade grönsaker med tomatsås, grillad halloumi ost, tzatziki och ris eller råstekt potatis

 2.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor vitvinsås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

 3. Pasta afrikana, pasta med fläskfilé, ananas, banan, jordnötter och currysås.

 4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

4.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6. Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren,ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.

 

 

TORSDAG

1.Husets Pepparstek, stekt ryggbiff serveras med wokade grönsaker, grönpepparsås och råstekt potatis.

 2.Kolgrillad laxfile, serveras med varma grönsaker, aiolisås, dill, citron och kokt färsk potatis.

3.Pasta saporite, pasta med ryggbiff, champinjoner, färsk vitlök, tomatsås och grädde.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

 6. Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren,ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.

 

FREDAG

1.Kolgrillad entrecote, serveras på bädd av grönsaker med portvinsås och bearnaisesås , pommes chateau.

 2.Pestogratinerad fiskfilé, serveras på planka med pommes duchesse, räkor och vitvinssås.

3.Kolgrillad laxfile, serveras med varma grönsaker, aiolisås, dill, citron och kokt färsk potatis.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6.Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren, ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.