lunchmeny

Yalla Yalla Meze Kök och Bar

Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 12-15                                                                    Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, dricka, Kaffe och kaka.

Take away 85:-

 Måndag

1.Kolgrillad Entrecote, serveras på bädd av grönsaker med ädelostssås och pommes chateau.

2. Mustig Fiskgryta, fiskfilé serveras med wokade grönsaker, vitvin, räckor, timjan, citron och ris

3. Pasta Olymbos, pasta med ryggbiff, kantarell, rödvin, vitlök, oregano, grädde och tomatsås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras medtzatziki.

5. Vegetarisk Meze talrik, serverasmed olika små rätter.

 6. Libanesisk hemlagad kosa belfiren, ungsbakade squash halvor fyllda med köttfärs serveras med varm yoghurt sås och varm ris

TISDAG

1.Filé Mignon Black and White, stekt fläskfilé och ryggbiff serveras på bädd av wokade grönsaker med bearnaisesås, rödvinssås och ugnsbakade potatis

2. Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor, kräftstjärtar, vitvinssås, sparris, dill, citron och pommes duchesse .  

3. Pasta Argos, pasta med kycklingfilé,vitlök, timjan, kantarell, vitvin, rosmarin, parmazone ost och grädde.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras medtzatziki .

5. Vegetarisk Meze talrik, serverasmed olika små rätter.

6. Libanesisk hemlagad kosa belfiren, ungsbakade squash halvor fyllda med köttfärs serveras med varm yoghurt sås och varm ris.

 

Onsdag

1.Grillspett Souvlaki, grillad fläskfilé på spett serveras på bädd av wokade grönsaker med portvinssås, grillad haloumiost, tzatziki och råstekt potatis.

2. Husets fiskgratäng,fiskfilé serveras på planka med räckor vitvinsås, sparris, dill, citron och pommes duchesse. 

3. Pasta Chania, pasta med oxfilé, kantarell, rödvin, vitlök, basilika, grädde och tomatsås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras medtzatziki.

 5. Vegetarisk Meze talrik, serverasmed olika små rätter.

 6. Libanesisk hemlagad kosa belfiren, ungsbakade squash halvor fyllda med köttfärs serveras med varm yoghurt sås och varm ris

 

Torsdag

1.Libanesisk mixgrill, entrecote, oxfärsbiffar, kycklingfilé på spett serveras på bädd wokade grönsaker med tomatsås, grillad haloumi ost, tzatziki och ris eller råstekt potatis.

2. Stekt panerad fiskfilé, fiskfilé serveras med wokade grönsaker, ört kräm fraiche sås, dill, citron och kokt potatis.

3. Pasta Milano, pasta med oxfilé, champinjoner, paprika och pepparsås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 5. Vegetarisk Meze talrik, serverasmed olika små rätter.

 6. Libanesisk hemlagad kosa belfiren, ungsbakade squash halvor fyllda med köttfärs serveras med varm yoghurt sås och varm ris.

 

 Fredag

  1. Husets pepparstekt, stekt ryggbiff serveras med wokade grönsaker, grönpepparsås, grillad tomat och råstekt vitlöks potatis.

 2.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor, kräftstjärtar, vitvinssås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

3. Pasta Afrikana, pasta med fläskfilé, ananas, banan, jordnötter och currysås.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze talrik, serverasmed olika små rätter.

6. Libanesisk hemlagad kosa belfiren, ungsbakade squash halvor fyllda med köttfärs serveras med varm yoghurt sås och varm ris.