lunchmeny

Yalla Yalla Meze Kök och Bar

Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 12-15                                                                    Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe och kaka.

Take away 85:-

 

MÅNDAG

1.Filé Mignon Black and White,stekt fläskfilé och ryggbiff serveras på bädd av wokade grönsaker med bearnaisesås, rödvinssås och pommes chateau.

 2.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räksås, dill, citron och pommes duchesse.

3.Grekisk krämig kycklingfilé pasta, pasta med kycklingfilé, vitlök, lök, vitvin, rödpaprika, bacon, champinjon,basilika och grädde. Till det serveras en bit vitlöks bröd

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze talrik, serveras med olika små rätter.

6.Grekisk Melitzana papoutsaki,stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris. 

 

 

TISDAG

1.Turkisk mixgrill, ryggbiff,shish kebab, kycklingfilé serveras på bädd wokade grönsaker med tomatsås, vitlöks yoghurt, grillad haloumi ost och ris

2. Stekt fiskfilé, serveras på bädd av wokade grönsaker med vitvinssås, dill, citron och kokt potatis

3. Pasta Trepoli,pasta med fläskfilé, vitlök, champinjon, svart peppar, kräm fraich och grädde.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras medtzatziki.

5. Vegetarisk Meze talrik, serverasmed olika små rätter.

6. Grekisk Melitzana papoutsaki,stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris. 

Onsdag

 1.Kolgrillad entrecote, serveras på bädd av wokade grönsaker, bearnaisesås och örtbakade potatis .

2. Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor, kräftstjärtar, vitvinssås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

3. Pasta Lucca, pasta med ryggbiff, champinjon, rödvin, vitlök, timjan, grädde och tomatsås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze talrik, serverasmed olika små rätter.

6. Grekisk Melitzana papoutsaki,stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris. 

 

Torsdag

1.Plankstek, stekt ryggbiff serveras på bädd av rykande het planka med wokade grönsaker, bearnaisesås, grönpepparsås och pommes duchesse.

2. Grekisk fiskgryta, fiskfilé, laxfilé, räckor, purjolök, morot, vitvin, basilika, krämfraich, grädde och ris.

3. Pasta Dalman, pasta med oxfilé, svart peppar, paprika och konjaksås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 5. Vegetarisk Meze talrik, serverasmed olika små rätter.

 6. Grekisk Melitzana papoutsaki,stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

 Fredag

1. Stekt ryggbiff, serveras på bädd av wokade grönsaker, portvinssås, bearnaisesås och råstekt potatis. 

2. Stekt Laxfile, serveras med stuvad spenatsås, wokade grönsaker citron, dill och kokt potatis.

3.Pasta Maxicana, serveras med kycklingfilé, paprika, lök, vitlök och kryddig tomatsås.

 4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter..

6.Grekisk Melitzana papoutsaki,stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.