V.04

                        Yalla Yalla Meze Kök och Bar

                   Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 11-15                                                                                  Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe(10:-) . Take away 85:-

 

 

Måndag

 

1. Plankstek black and white, stekt fläskytterfilé och ryggbiff på rykande het planka, serveras på bädd av wokade grönsaker med bearnaisesås, portvinssås och pommes duchesse.

 

2. Grekisk fiskgryta, fiskfilé, räkor, oregano, purjolök, morötter, vitvinsås och ris. 

 

3. Pasta gorgonzola, pasta med ryggbiff, champinjoner, paprika och gorgonzolasås.

 

4. Turkisk Karniyayarik, aubergine fylld med köttfärssås serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

5. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 

6. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

 

Tisdag

 

1. Peynerelli kafta, grillade köttfärsbiffar fyllda med fetaost serveras med råstekt potatis, grillade grönsaker, tomatsås och tzatziki.

 

2. Kolgrillad laxfilé, serveras med varma grönsaker, aioli, dill och citron.

 

3. Pasta trepoli, pasta med fläskfilé vitlök, champinjoner, svartpeppar, crème fraiche och grädde.

 

4. Turkisk Karniyayarik, aubergine fylld med köttfärssås serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

5. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 

6. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

 

Onsdag

 

1. Kolgrillad entrecote, serveras med grillade grönsaker, provinssås, vitlökssmör och klyftpotatis.

 

2. Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räksås, dill, citron och pommes duchesse.

 

3. Pasta Amore, pasta med bacon, fläskfilé, gräddsås och parmesanost.

 

4. Turkisk Karniyayarik, aubergine fylld med köttfärssås serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

5. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 

6. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

 

Torsdag

 

1. Grill lebanese, kycklingfilé, fläskkarré och orientalisk korv serverad med marinerade grönsaker på spett, couscous, husets sås och tzatziki.

 

2. Smörstekt fiskfilé, serveras med wokade grönsaker, krämig pepparrotssås, dill, citron, kokt potatis.

 

3. Pasta pesto, pasta med kycklingfilé, paprika, vitlök och pestosås.

 

4. Turkisk Karniyayarik, aubergine fylld med köttfärssås serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

5. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 

6. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

 

Fredag

 

1. Husets pepparstek, stekt ryggbiff serveras med grillade grönsaker pepparsås och pomerites.

 

2. Fiskgratäng , fiskfilé serveras på planka med kräftstjärtar vitvinsås och dill och citron.

 

3.Pasta Florida, pasta med kycklingfilé vitlök oregano fetaost och grädde. 

 

4. Turkisk Karniyayarik, aubergine fylld med köttfärssås serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

5. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 

6. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.