V.22

Yalla Yalla Meze Kök och Bar

Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 11-15                                                                    Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe (10:-).

Take away 85:-

 

 MÅNDAG

1.mixgrill, grillade fläskarre, oxfärsbiffar, kycklingfilé på spett serveras på bädd av wokade grönsaker med tomatsås, grillad halloumi ost, tzatziki och ris eller råstekt potatis.

2.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor vitvinsås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

3.Curry pasta, med kyklingfile, banan, annanas, jordnötter och currysås.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6.Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren,ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.

 

TISDAG

1.File mignon, black and white, stekt fläskytterfile och ryggbiff serveras på bädd av wokade grönsaker med bearnaisesås, rödvinsås och råstekt potatis.

 2.Kolgrillad laxfile, serveras med varma grönsaker, aiolisås, dill, citron och kokt färsk potatis.

3. Gorgonzola pasta, pasta med oxfile, champinjoner och gorgonzola sås.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6.Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren,ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.

 

ONSDAG

1.Turkisk joghurt kebab, grillade köttfäsbiffar serveras med grillade grönsaker, varm joghurt sås och klyftpotatis.

 2.Smörstekt panerad spättafile, serveras med varma grönsaker, dill creme fresh, dill, citron och kok potas.

2.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor vitvinsås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.

 3. Pasta afrikana, pasta med fläskfilé, ananas, banan, jordnötter och currysås.

 4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

4.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6. Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren,ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.

 

 

TORSDAG

1.Husets Pepparstek, stekt ryggbiff serveras med wokade grönsaker, grönpepparsås och råstekt potatis.

 2.Kolgrillad laxfile, serveras med varma grönsaker, aiolisås, dill, citron och kokt färsk potatis.

3.Pasta saporite, pasta med ryggbiff, champinjoner, färsk vitlök, tomatsås och grädde.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

 6. Libanesisk hemlagad Kosa Belfiren,ugnsbakade squash halvor fyllda med köttfärs med tomatsås serveras tzatziki och ris.

 

FREDAG

1.Kolgrillad entrecote, serveras på bädd av grönsaker med portvinsås och bearnaisesås , pommes chateau.

 2.Pestogratinerad fiskfilé, serveras på planka med pommes duchesse, räkor och vitvinssås.

3.Kolgrillad laxfile, serveras med varma grönsaker, aiolisås, dill, citron och kokt färsk potatis.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6. Grekisk Melitzana papoutsaki, stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.