V.37

Yalla Yalla Meze Kök och Bar

Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 11-15                                                                    Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe (10:-).

Take away 85:-

 

 MÅNDAG

1.Filé Mignon Black and White, stekt fläskfilé och ryggbiff serveras på bädd wokade grönsaker med bearnaisesås, tryffelsås, sparris och råstekt potatis.

2.Husets fiskgratäng, fiskfiléserveras på planka med räksås, dill, citron och pommes duchesse.

3.Pasta Indiana, pasta med kycklingfilé, ananas, banan, jordnötter och currysås.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras medtzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter.

6.Grekisk Melitzana papoutsaki, stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

TISDAG

 1.Mellanösterns Special, shish kebab, kycklingfilé och vitlöks korv, serveras på bädd av ratatouille, taztziki och klyft potatis.

 2.Stekt panerad fiskfilé, serveras med wokade grönsaker, kräftstjärtssås, dill, citron och kokt potatis.

 3. Pasta Amore,pasta med fläskfilé, bacon,lök ,vitlök och gräddsås.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrikserveras med olika smårätter

6.Grekisk Melitzana papoutsaki,stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

ONSDAG

1. Kol grillad entrecote, serveras på bädd wokade grönsaker med krämig pepparsås och råstekt potatis.

 2. Stekt Torskfilé serveras med remouladsås, dill, citron och kokt potatis.

 3.Pasta Al Aglio, pasta med ryggbiff, champinjoner, vitlök och gräddsås.

  4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6. Grekisk Melitzana papoutsaki,stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

 

TORSDAG

1.Grillspett Souvlaki, grillad fläskfilé på spett serveras på bädd av wokade grönsaker med tomatsås, friterad fetaost, tzatziki och klyft potatis.

2.Stekt Laxfilé, serveras med stekta grönsaker, stuvad spenat, dill, citron och kokt potatis.

3. Peppar Pasta ,pasta med oxfilé, paprika, champinjoner och pepparsås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

 5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

 6. Grekisk Melitzana papoutsaki,stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.

 

FREDAG

1.Plankstek, stekt ryggbiff på bädd av rykande het planka med stekta grönsaker, grönpepparsås, bearnaisesås, pommes duchesse och grillad tomat.

2. Orientalisk Fiskgryta, fiskfilé serveras med wokade grönsaker, hummersås, dill, citron och ris.

3.Pasta Basilika, pasta med kycklingfilé, champinjoner, paprika och basilikasås.

 4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika smårätter

6. Grekisk Melitzana papoutsaki, stekt aubergine fylld med köttfärs, vitlök, persilja, serveras med tomatsås, tzatziki och ris.