V.46

                        Yalla Yalla Meze Kök och Bar

                   Tredje Långgatan 29, Gbg

                  

Dagens lunch mellan 11-15                                                                                  Tel: 031-14 00 84

Veckans lunch 90:- Serveras inkl. sallads buffé, bröd med smör, drick, Kaffe(10:-) . Take away 85:-

 

Måndag

1.Grekisk Kotopoulo, grillad fylld kycklingfilé med fetaoströra, basilika serveras med dragonsås, tzatziki och råstekt potatis.

2. Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räksås, dill, citron och pommes duchesse.

3.Pasta Lucca, pasta med ryggbiff, champinjon, rödvin, vitlök, timjan, grädde och tomatsås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.

 

 

Tisdag

1.Filé Mignon Black and white, stekt fläskfilé, ryggbiff serveras bädd av rykande het planka bearnaisesås, rödvinssås och pommes duchesse.

2. Stekt panerad Fiskfilé, serveras med wokade grönsaker, räksås, dill, citron och kokt potatis.

3. Pasta Regio De Sole, pasta med kycklingfilé, paprika, basilika, vitlök, grädde och vitvin.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.

 

Onsdag

1. Libanesisk mixgrill, entrecote, oxfärsbiffar, kycklingfilé på spett serveras på bädd wokade grönsaker med tomatsås, grillad haloumi ost, vitlöks yoghurt och råstekt potatis eller ris.

2.Smör stekt panerad torskfilé, serveras med wokade grönsaker, kall dillsås , dill, citron och kokt potatis.

3.Krämig fläskfilé pasta med medelhavssmaken, pasta med fläskfilé, vitlök, lök, vitvin, rödpaprika, skinka, soltorkade tomater, champinjon, basilika och grädde. Till det serveras en bit vitlöks bröd.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras medtzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.

 

Torsdag

1. Kolgrillad entrecote,serveras på bädd av wokade grönsaker, bearnaisesås, portvinssås och örtsbakade potatis.

2.Husets fiskgratäng, fiskfilé serveras på planka med räckor, kräftstjärtar, vitvinssås, sparris, dill, citron och pommes duchesse.  

3.Pasta Konya, pasta med oxfilé, lök, paprika, champinjon, rödvin, färska hackade örter grädde och riven ost.

4.Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5.Vegetarisk Meze tallrik,serveras med olika små rätter.

 

Fredag

1.Husets pepparstekt,stekt ryggbiff serveras med wokade grönsaker, grönpepparsås och råstekt vitlöks potatis.

2.Stekt laxfilé, serveras med stekta grönsaker, aiolisås, dill, citron och kokt potatis.

3. Pasta Maxicana,serveras med kycklingfilé, paprika, lök, vitlök och kryddig tomatsås.

4. Moussaka (grekisk nationalrätt) eller Vegetarisk Moussaka serveras med tzatziki.

5. Vegetarisk Meze tallrik, serveras med olika små rätter.